Grozs (0)

WTEC 3D+ 60 eņģe

Cena norādīta gabalā ar PVN

Vairāk informācijas

gaiša bronza
matēts hroms
zelta
cinkota
nerūsējošais tērauds

W-Tec 3D+ Slēptās viras, dizaina durvīm.

Kas, trūka tirgū, tiek piedāvāts šodien. SFS INTEC Jaunā W-Tec 3D+ ir stabila vira, kas īpaši paredzēti, lai stabilizētu durvju atvēršanu un aizvēršanu. Jaunais kinemātisko eņģes mehānisms notur durvis nemainīgi laika gaitā, bez nepieciešamības korekcijām pēc montāžas.

W-Tec 3D + var regulēt augstumu, savērsumu un dziļumu, un ir pieejams trīs versijās, lai apmierinātu dažādas jaudas prasības.

W-Tec 3D+ 100 un W-Tec 3D+ 160 versijas ir savstarpēji aizvietojamas, izmantojot vienu un to pašu frēzējumu, ļaujot klientam izvēlēties piemērotākās jaudas viru, ražošanas laikā, pamatojoties uz kravnesības prasībām.

Bez masīvkoka, W-Tec 3D+ var izmantot arī metāla rāmjiem un metāla rāmjiem ar koka pārklājumu izmantojot papildus aksesuārus.

W-Tec 3D + Ilgtermiņa stabilitāte

Unikāls, jauns 7-asu kinemātiskais mehānisms, ar trim svirām, kas sadala svaru durvīm novatoriskā veidā. Rūpīgi izvēlētie materiāli svirām, palielina efektivitāti pielietojumā un padara viru īpaši stabilu laika gaitā. Nav papildu korekcijas nepieciešamība, kad durvis ir uzstādītas un noregulētas.

Atvēršanās bez krituma.

Ražotāja patentētais kinemātiskais mehānisms notur durvis taisni un neļauj elipsveida kustību, atverot un aizverot. Pateicoties šim jauninājumam, pat izmantojot durvju aizvērējus, izliece ir niecīga.

Vienkārša korekcija.

Kad veikta instalācija, pateicoties inovācijām, viru var viegli iestatīt viena persona, neatkarīgi no regulācijas virziena.

Piemērots jebkurai kārbai.

Visas trīs versijas var piemērot viegli uz jebkuru kārbu: koksnes, metāla, vai metāla ar koksnes pārklājumu, izmantojot papildierīces, kas neietilpst standarta komplektā.

Savstarpējā aizvietojamība.

Viru versijas smagām durvīm W-Tec 3D + 100 un 160 ir savstarpēji aizvietojamas. Šī iespēja ļauj lietotājam izmantot vienu un to pašu frēzējumu kārbai un vērtnei ar iespēju izvēlēties viru, kas ir vispiemērotākā attiecīgajam svaram.

Svara sadalījums

WTEC-3D+ 60

WTEC-3D+100

WTEC-3D+160

2 Eņģes

50 kg

80 kg

140 kg

3 Eņģes

60 kg

100 kg

160 kg

Frēzes gredzens 30mm, frēze 20mm